Ben jij het afgelopen weekend ook zo geïnspireerd geraakt door de al die mensen die door de straten van Eindhoven voorbijkwamen rennen? Dacht je toen ‘dat wil ik eigenlijk ook’, maar is het hardlopen nu om allerlei redenen nog een brug(je) te ver?  Dan is er nu voor jou een mooi alternatief: fitwalken!

Bij fitwalken ben je actiever dan bij gewoon een stuk wandelen. Je doet dus echt aan sport. Een laagdrempelig, maar vooral effectief wandelprogramma. Uitstekend geschikt is voor diegene die hun conditie willen verbeteren maar voor wie hardlopen te blessuregevoelig is óf gewoon nu nog niet aan de orde. Een groot voordeel vergeleken met hardlopen is dat je bij fitwalke je gewrichten minder belast en je daardoor ook minder kans loopt op blessures. Tijdens het fitwalkprogramma verbetert je conditie, wennen je spieren én gewrichten aan een lichte belasting en ‘core’ verstevigende oefeningen. Hierdoor is het zeer geschikt om een eventuele opstap te maken naar een hardloopprogramma voor beginners.

Geïnteresseerd in een kennismaking met fitwalken? Doe dan mee met onze clinic op woensdag 23 oktober a.s. Op deze avond zullen Barbara Saat van Hellofit.nl en Esther van Geffen van Gripopleefstijl.nu aanwezig zijn. Barbara zal eerst een presentatie en daarna de fitwalkclinic geven. Esther neemt ons (voor het actieve gedeelte) mee in de wereld van gezonde voeding en een gezonde leefstijl.

Wie is Barbara? Lees meer.
Wie is Esther? Lees meer.

Waar

Rønnør winkel aan de Geldropseweg 19-23

Wanneer

Woensdag 23 oktober

Programma

19.15 uur     Inloop
19.30 uur     Presentatie Barbara Saat – Powerwalk trainer
19.45 uur     Presentatie Esther van Geffen –  Leefstijlcoach
20.10 uur     Start Fitwalk clinic – duur ±30 minuten
20.40 uur     Volop ruimte voor vragen etc.
21.30 uur     Einde avond

Inschrijven

Inschrijven is verplicht. Dit kan via het formulier hieronder. Je ontvangt direct een bevestiging in je mailbox.
Mocht je aan de clinic meedoen, trek dan sportieve kleding en sport- of wandelschoenen aan.

Heel graag tot de 23ste!


Fitwalk clinic 23 oktober

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.