GEEN WOORDEN MAAR DADEN.

We hebben ze allemaal wel eens gehoord en misschien zelf wel eens over nagedacht. De uitspraken als: ‘oh wat zou ik graag dit…’, ‘zou het niet leuk zijn als…’, ‘volg toch je droom…’ of ‘doe wat je hart je ingeeft…’. Dit is meestal veel makkelijker gezegd dan gedaan.

We hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we graag in Noorwegen zijn. Enerzijds vanwege de roots van Kari en anderzijds omdat het een prachtig land is om te vertoeven.
Al jaren hebben wij het erover en nu we nog (bijna) alles kunnen, hebben we definitief besloten om te gaan wonen en werken in Noorwegen.

Na bijna 15 jaar de vaste stek te zijn geweest voor vele sportievelingen, gaan we na 31 oktober a.s. onze toekomst ergens anders voortzetten. Met andere woorden: de vertrouwde hardloopwinkel op de hoek van de Geldropseweg gaat haar deuren sluiten. Geen woorden maar daden dus!

Het is een weloverwogen besluit dat bij ons al voor veel voorpret en plezier heeft gezorgd, maar het heeft natuurlijk ook een minder vrolijke kant. Aan datgene waaraan we ruim 14 jaar gebouwd hebben komt dan namelijk ook een einde.

Zaterdag 29 oktober a.s. is de laatste dag dat onze winkel geopend is. Online blijven we als Rønnør voorlopig nog actief. Je kunt daar bijvoorbeeld onze Merel Morre-collectie blijven bestellen.

Totdat de deur definitief sluit profiteer je bij ons van uiteenlopende kortingen op kleding, hardloopschoenen en accessoires. Maar ook is een deel van de inventaris te koop. Van plant tot kledingrek en van ladeblok tot barkruk. Alles moet tenslotte weg!

Volg ons op social media en blijf zo op de hoogte van de actuele aanbiedingen.

Voordat onze laatste winkeldag daar is, hopen we jullie nog eens te mogen verwelkomen en persoonlijk afscheid te kunnen nemen!

Met hartelijke groeten,
André & Kari