Selecteer een pagina

GEEN WOORDEN MAAR DADEN.

We hebben ze allemaal wel eens gehoord en misschien zelf wel eens over nagedacht. De uitspraken als: ‘oh wat zou ik graag dit…’, ‘zou het niet leuk zijn als…’, ‘volg toch je droom…’ of ‘doe wat je hart je ingeeft…’. Dit is meestal veel makkelijker gezegd dan gedaan.

We hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we graag in Noorwegen zijn. Enerzijds vanwege de roots van Kari en anderzijds omdat het een prachtig land is om te vertoeven.
Al jaren hebben wij het erover en nu we nog (bijna) alles kunnen, hebben we definitief besloten om te gaan wonen en werken in Noorwegen.

Na bijna 15 jaar de vaste stek te zijn geweest voor vele sportievelingen, gaan we na 31 oktober onze toekomst ergens anders voortzetten. Met andere woorden: de vertrouwde hardloopwinkel op de hoek van de Geldropseweg heeft haar deuren inmiddels gesloten. Geen woorden maar daden dus! Het is een weloverwogen besluit dat bij ons al voor veel voorpret en plezier heeft gezorgd, maar het heeft natuurlijk ook een minder vrolijke kant. Aan datgene waaraan we ruim 14 jaar gebouwd hebben is nu definitief einde gekomen.

Wij jullie allemaal BEDANKEN voor de klandizie, gezelligheid, het vertrouwen en de loyaliteit over de afgelopen jaren.
Wij hebben in die bijna 15 jaar heel veel leuke mensen leren kennen én met velen van jullie hebben wij meer dan een klant-leverancier relatie kunnen opbouwen.

Wij wensen jullie voor de toekomst het allerbeste en wie weet kruisen onze (hardloop)paden elkaar nog eens!

Met hartelijke groeten,
André & Kari

PS Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van onze persoonlijke omzwermingen, volg ons dan op het Nørderland instagram account.