Gratis spreekuur (sport)podotherapie

Op 2 vrijdagen in de maand kunnen alle hardlopers bij ons terecht voor gratis (sport)podotherapeutisch spreekuur.

Afspraak maken:

Eefje is op de volgende data bij Rønnør aanwezig:

  • Vrijdag 15 juli – 16.00 tot 18.00 uur

 

AFSPRAAK MAKEN
 
Wie is Eefje?

Een stap verder.
Mijn naam is Eefje Huijbers, podotherapie Eindhoven. Mijn passie en liefde voor podotherapie vloeit voort uit mijn sportieve achtergrond en opleiding. Ik ben verliefd op paardrijden en ik ben daarnaast een gecertificeerd hardloopinstructrice. Wat deze sporten in mijn ogen gemeen hebben? Het draait om luisteren naar het menselijk lichaam en die van mijn paard.

Om zo steeds weer een stapje verder te kunnen komen bij mijn doel. En die van jou.

No pain, no gain? Onzin.
Voeten en benen zijn er in alle soorten en maten en zijn, net als jou, allemaal uniek. Ze worden vaak over het hoofd gezien omdat ze… letterlijk niet gezien worden. Voetafwijkingen zijn vaak de meest verwaarloosde gezondheidsproblemen en dat is zonde. No pain, no gain? Onzin. Een juiste voetstand kan alles betekenen in bij het verbeteren van je looptechniek.

Om deze cyclische beweging als hardlopen uit te voeren wordt er ontzettend veel gevraagd van je lichaam. De technieken die horen bij de verschillende fasen in een loopcyclus worden vaak onderschat. Terwijl een goede en probleemloze looptechniek sportprestaties drastisch verbetert, de kans op blessures beperkt en vermoeidheid in de beginfase van je run minimaliseert.

In mijn praktijk bied ik – als gecertificeerd sport therapeute- letterlijk en figuurlijk steun. Ik inventariseer op zorgvuldige en betrouwbare wijze pijn aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug en pas vervolgens (preventieve) behandelingen toe om je dichter bij jouw doel te brengen. Gebruik makend van hoogstaande technieken in combinatie met een gezonde dosis Brabantse nuchterheid, doe ik er alles aan om je zo snel mogelijk op de been te krijgen.

Op mijn website www.podotherapiehuijbers.nl vindt u een overzicht van veelvoorkomende klachten, de bijbehorende behandelingen en informatie over vergoedingen vanuit de verzekering. Staat je klacht er niet bij of twijfelt jij over bepaalde zaken? Ik denk graag out-of-the-podotherapie-box: kom gerust langs of neem contact op voor eerlijk en persoonlijk advies op maat.

Zodat je nooit hoeft te stoppen met rennen.

Met sportieve groeten,
Eefje

Eefje - Podotherapie - Rønnør Eindhoven

Donderdag gratis inloopspreekuur

Mocht je na het weekend de behoefte hebben om advies bij Eefje in te winnen dan kan dat op haar parktijk op het Cassandraplein. Er is een vrije inloopavond op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken en verder is deze service gratis!
Meer informatie en adresgegevens Fysiotherapie Cassandraplein

Welkom bij Rønnør

Geldropseweg 19-23
5611 SC Eindhoven

Tel: 040 29 30 124
Wapp: 040 29 30 124
Mail: info@ronnoreindhoven.nl

Openingstijden

MA         Gesloten
DI           10.00 – 18.00 uur
WOE      10.00 – 18.00 uur
DON       10.00 – 18.00 uur
VRIJ       10.00 – 18.00 uur
ZAT        10.00 – 17.00 uur
ZON       Gesloten

Online zijn wij 24/7 geopend!