Dé speciaalzaak voor jouw runninggear

Bij Rønnør vind je alles op het gebied van hardlopen. In onze ruime en overzichtelijke winkel hebben we niet alleen het nieuwste maar uiteraard ook het meest complete en actuele assortiment op hardloopgebied! Kortom, 200 vierkante meter hardloopplezier!

Online winkelen

RØNNØR Eindhoven

Rønnør is dé speciaalzaak voor al jouw runninggear, waar je altijd kunt rekenen op vakkundig advies en een hoogwaardige, uitgebreide collectie.

Rønnør is er voor iedereen die hardlopen serieus neemt of serieus wil gaan nemen. Dus wil je graag geholpen worden bij het maken van de juiste keuze? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn er voor vakkundig advies, het beste materiaal voor jouw training en professionele hulp om jouw doelen te behalen. Hoe klein of groot deze ook zijn!

Inspiratie

Laatste nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Met ingang van maandag 18 oktober zijn onze onze openingstijden veranderd. Vanaf die datum zijn wij op de maandagen gesloten en op dinsdag t/m vrijdag om 10 uur open in plaats van 11 uur. Uiteraard blijven wij online 24/7 open.

We zijn bereikbaar!

We zijn bereikbaar!

De Geldropseweg is gedeeltelijk afgesloten maar Rønnør blijft bereikbaar! We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is de herinrichting van de Geldropseweg is bijna klaar. Wij zijn er blij want het is supermooi geworden! De Geldropseweg heeft dezelfde ‘look and...

Click & collect

Click & collect

Per vandaag is het mogelijk om producten te bestellen en bij de winkel af te halen. Hopelijk is dit een stap dichterbij naar het definitief openen van alle niet essentiële winkels! Wij zijn in ieder geval blij met deze extra mogelijkheid om jou persoonlijk te kunnen...

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis niets van onze nieuwtjes en aanbiedingen!