Kari

Mijn naam is Kari Rein, 58 jaar. Geboren en opgegroeid in Noorwegen en ben op mijn 22ste naar Nederland verhuisd (en nu op weg terug ;-)).  In 2008 heb ik een ‘carrièreswitch’ gemaakt en sindsdien ben ik , samen met André, de eigenaar van Rønnør.

kari rønnør

Sporten is altijd een onderdeel van mijn leven geweest. Van kleins af aan heb ik op de ‘lange latten’ gestaan, skiën is voor een Noor hetzelfde als fietsen voor een Nederlander. 😉 Daarnaast heb ik veel sporten beoefend zoals zwemmen, handballen, voetballen en paardrijden. De benodigde tochten in de bergen heb ik uiteraard ook gehad.

Hardlopen is altijd een onderdeel van mijn sporten geweest, maar pas sinds 2002 heb ik mij meer op deze vorm van bewegen gericht. Sindsdien heb ik talloze wedstrijden en afstanden gelopen – zowel op de weg als onverhard, in binnen- en buitenland. Alles van 5k tot 42,2k. Ik heb onwijs veel mooie loopherinneringen, eigenlijk veel te veel om op te noemen.
Maar als ik er dan een mag uitpikken dan is het wel de Hood to Coast Relay in de VS. Daar mocht ik, op uitnodiging van Nike, in 2009 meedoen aan deze geweldige estafette. Met een team van 12 lopers hebben wij, samen met 1000 andere teams (totaal 12.000 runners), een afstand  van ruim 330 km afgelegd. Allemaal voor het goede doel. Met de start in de bergen tot op het strand aan de Pacific Ocean. De teamleider gaf ons tijdens de briefing mee ‘vooral genieten’, maar als je in een team loopt met hele fanatieke lopers, komt het presteren toch wel snel naar boven. Wij behaalden een prachtige tijd van 23 uur en 21 minuten (de winnaars in een tijd van 17 uur 6 minuten ;-)). Als ik weer de kans zou krijgen om deze estafette nog eens te lopen, zeg ik…’sign me up’!

En als ik toch even down memory lane wandel….ook kan ik mij een zondagochtend goed herinneren – in het bos met een aantal loopvrienden, de wereld was aan het ontwaken – en dat mijn loopvriendin zei: ‘ik ben zooooo gelukkig’! Ik snapte direct wat ze bedoelde. Dat het geluk zo dicht bij jezelf zit….in een stukje hardlopen.

Ik ben vooral echt een recreatieve loopster en hiervan genieten is mijn ultieme doel!

Groeten,
Kari

Welkom bij Rønnør

Wapp: 040 29 30 124
Mail: info@ronnoreindhoven.nl