Like to share

In deze rubriek ‘Like to share’ gaan wij elke maand een verhaal delen van een Rønnør.

“Het is maandagmiddag, twee dagen na de race. Mijn benen hangen in het frisse water van het zwembad van onze villa, om even af te koelen van het herstelloopje eerder vandaag. Ze voelen zwaarder dan normaal, maar ik klaag niet. Negen maanden geleden wist ik niet zeker of ik ooit nog een trail race zou lopen, nadat ik tijdens het Montreux Trail Festival in Zwitersland mijn kuitspier scheurde. Nu ben ik weer voor het eerst gefinisht in een race door de bergen.

Dit is een kleine greep uit het verhaal van Erik. Hij heeft op 25 mei de Media Maratón Bosques del Sur mogen trailen. Benieuwd hoe het verhaal verder gaat? Dat kan je hier lezen.

Ben je ook nieuwsgierig naar het verhaal van Carin die de marathon in Taipei heeft gelopen én Murat die in Tokyo zijn 2eMajor liep? Volg de links (op hun naam) en lees hoe zij deze bijzondere marathons hebben beleefd.

Wil jij ook zo’n onvergetelijke loopervaring met iedereen delen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar info@ronnoreindhoven.nl. En wie weet komt jouw verhaal op onze social media en website.

? fotocredits: Erik zelf

Welkom bij Rønnør

Geldropseweg 19-23
5611 SC Eindhoven

Tel: 040 29 30 124
Wapp: 040 29 30 124
Mail: info@ronnoreindhoven.nl

Openingstijden

Onze winkel is i.v.m. vakantie tot en met
23 mei gesloten.

Vanaf dinsdag 24 mei 10.00 uur zijn wij er weer.

Online zijn wij 24/7 geopend! Alle bestellingen zullen vanaf
24 mei  worden verstuurd.