DEZE CLINIC IS GEANNULEERD EN ZAL NAAR EEN NADER TE BEPALEN DATUM WORDEN VERPLAATST!

 

RUN LIKE A PRO

Het nog redelijk nieuwe, Zweedse sportvoedingsmerk Maurten, is regelmatig onderwerp van gesprek. Atleten die Maurten gebruiken hebben er de nodige records op gelopen en Eliud Kipchoge zelfs onofficieel de marathon net onder de 2 uur in Wenen. Een prestatie van wereldformaat die je als hardloper niet ontgaan kan zijn.

Het gaat natuurlijk niet alleen over topatleten als deze Eliud Kipchoge of bijvoorbeeld Jan Frodeno (triathlon). De vragen die bij menig recreatieve loper opkomen zijn: ‘is deze sportvoeding ook voor mij geschikt?’ én ‘wat maakt deze voeding nou zo bijzonder?’.

Antwoord op deze en nog veel meer (eigen) vragen kun je krijgen tijdens de Maurten Sportvoeding clinic op 10 maart a.s. Atleet Ben Vriends zal je precies vertellen wat Maurten voor je doet en hoe ook jij sneller kunt worden met Maurten.
Daarnaast krijg je alle informatie over het ontstaan van Maurten, het voordeel van het gebruik van sportvoeding in zijn algemeen, de volledige uitleg over de unieke hydrogel technologie van Maurten en hoe je dit kunt toepassen op je persoonlijke situatie.

Waar
Rønnør winkel aan de Geldropseweg 19-23

Wanneer
Dinsdag 10 maart

Programma
19.00 uur: inloop

19.30 uur: start presentatie
Gedurende de presentatie proeven en vragen stellen
21.00 uur: einde programma.

Inschrijven
Voor onze planning is het belangrijk om te weten dat je komt, dus meld je hieronder aan.