Nieuw in de winkel: de 37ste editie van de klassieke Pegasus van Nike. Met deze nieuwste versie van één van haar populairste hardloopschoenen, belooft Nike neutrale lopers van elk niveau weer vele blessurevrije, energieke en zorgeloze kilometers.

Geef je stap een nieuwe impuls met de Nike Air Zoom Pegasus 37. De schoen heeft de bekende pasvorm waar hardlopers van houden en heeft een nieuwe Air Zoom unit in de voorvoet en Nike React foam voor maximale demping en responsiviteit. Het resultaat is een duurzame, lichte hardloopschoen om elke dag mee te hardlopen.

Lopen met goede vering
Nike React foam bij de middenzool is licht, verend en duurzaam. Meer foam betekent betere demping zonder extra volume. Een Air Zoom unit bij de voorvoet zorgt voor betere energieteruggave, zodat je veert tijdens het lopen.

Grip op basis van data
De grip op de buitenzool is geplaatst waar je dit nodig hebt, op basis van data van honderden hardlopers. Het generatieve design laat de plekken met de meeste grip zien.

Klaar voor snelheid
Een luchtig bovenwerk heeft een snelle look en helpt je voet tijdens het hardlopen. Mesh over het hele oppervlak accentueert de doorschijnende look en helpt bij ventilatie.

Specificaties:
Dames: gewicht ca. 229 gr / drop 10 mm
Heren: gewicht  ca. 285 gr / drop 10 mm

 


Zie je een foutje in de tekst?
Laat het ons dan weten. Dankjewel!