Op 17 april 2008 openden wij voor het eerst de deuren naar onze hardloopwinkel. Het begin van een sportieve uitdaging! Hardlopen in de ruimste zin van het woord: van het aanmeten van hardloopschoenen tot het organiseren van clinics. Velen van jullie kennen wij al behoorlijk wat jaren, enkelen zelfs vanaf het allereerste begin en sommige van jullie hebben we vorige week mogen ontmoeten.

Na bijna 10 jaar aan de Geldropseweg heeft de winkel een andere naam gekregen. Dus met ingang van vandaag zijn wij RØNNØR!

De winkel heeft in de afgelopen weken een flinke metamorfose ondergaan en de komende dagen zullen de puntjes op de i worden gezet. Je kent het wel, kwastje hier, plintje daar. We zijn nu weer geopend en je kunt tijdens deze laatste loodjes dan ook gewoon bij ons binnen rennen. Je treft de vertrouwde gezichten, dezelfde (en nog meer) A-merken, het persoonlijke hardloopadvies en natuurlijk onze Brabantse gezelligheid. En dit alles op de bekende locatie aan de Geldropseweg 19 in Eindhoven.

Voor alle ‘ins en outs’ van onze activiteiten, informatie én nieuws kun je op deze website terecht. (Net zoals met onze winkel zal ook hier in de komende tijd aangevuld en geoptimaliseerd worden.) Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, Instagram of Twitter. Wil je via de newsbrief op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in (homepagina/helemaal onderaan scrollen)!

Wij blijven doen wat je van ons gewend bent en wij kijken ernaar uit om je in onze nieuwe winkel te mogen begroeten!

Met sportieve groeten namens het hele team,
Kari en André