Over Rønnør

Bij Rønnør vind je alles op het gebied van hardlopen. In onze ruime en overzichtelijke winkel hebben we niet alleen het nieuwste, maar uiteraard ook het meest complete en actuele assortiment op hardloopgebied! Kortom, 200 vierkante meter hardloopplezier!

Rønnør is er voor iedereen die hardloopt, of gaat beginnen met hardlopen. Wij zorgen ervoor dat jij je thuis voelt bij Rønnør en begeleiden je bij het behalen van jouw doel. Dit doen we door:

  • een persoonlijk en vakkundig schoen- en kledingadvies
  • het kiezen van materiaal dat precies past bij wat je gaat doen
  • het faciliteren van professionele hulp in huis, zoals een fysio- en podotherapeut, hardlooptrainer, sportmasseur en voedingsdeskundige
  • het laagdrempelige karakter waardoor je jezelf echt welkom en gesteund voelt, ongeacht je doel

Het Rønnør team bestaat uit diverse enthousiaste lopers, van jong tot ouder en van recreatieve tot wedstrijd loper. Dit team staat garant voor vele kilometers hardloopplezier. Van een snelle (en langzame) 10 kilometer tot een ultratrail in de Zwitserse Alpen. Je kunt hier dus gerust spreken van echte ervaringsdeskundigen.

Om tot een verantwoorde schoenkeuze te komen maken wij, met behulp van een speciaal softwareprogramma een digitale loopanalyse in de winkel. Op deze manier is het mogelijk om voor elke individuele loper de meest geschikte en comfortabele schoen te bepalen. Voor deze loopanalyse hoef je geen afspraak te maken, loop maar binnen wanneer het jou het beste uitkomt! (Sportkleding is zeker niet noodzakelijk!)

 

Welkom bij Rønnør

Wapp: 040 29 30 124
Mail: info@ronnoreindhoven.nl