Gratis voedingsspreekuur

Voeding is een belangrijk onderdeel van je sportieve leven maar kan in een aantal gevallen ook voor wat vragen zorgen. Wil je bijvoorbeeld weten wat en hoeveel je het beste kunt eten voor of zelfs tijdens een wedstrijd? Of vraag je je al een tijdje af wat je nu vooral wél en zeker niet moet doen? Zou je graag, in combinatie met het sporten, wat gewicht willen verliezen of wil je gewoon afvallen? Deze en nog veel meer vragen zou je eens voor kunnen leggen aan Emilie.

Hoe maak je een afspraak en wanneer kan het?
Wie is Emilie?

Ik ben Emilie Ruijssenaars-de Vries voedingsspecialist en sportcoach. Mijn carrière in de sport begon rond mijn 15e levensjaar in de triathlon sport. Ik heb met heel veel plezier mooie prestaties mogen neerzetten. Tussendoor heb ik mijn diploma gehaald op het CIOS en ben ik Sportinstructeur geworden bij de Landmacht, hier ben ik 8 jaar werkzaam geweest met veel passie en plezier!

Mijn gehele leven ben ik geïnteresseerd geweest in goede en gezonde voeding, dit was dan ook de reden voor mij om voedingsspecialist / gewichtsconsulent te worden. Ik ben super blij met deze aanvulling op mijn kennis en ik haal heel veel voldoening uit het begeleiden van jou met verschillende voedingsvraagstukken. Dit kan zijn binnen het gebied gewichtsverlies (afvallen) of het analyseren van het voedingspatroon van een wedstrijd sporter tot recreant sporter.

Kortom, heb jij een vraag over voeding dan zie ik je graag tijdens het voedingsspreekuur bij RØNNØR!

Sportieve groetjes,

Emilie

Welkom bij Rønnør

Geldropseweg 19-23
5611 SC Eindhoven
T: 040 29 30 124
E: info@ronnoreindhoven.nl

Openingstijden

Maandag: 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Volg ons op Facebook