Gratis fysio spreekuur

De gezondheid én veiligheid van jou, onze partners en onszelf heeft de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de adviezen van het RIVM en de WHO om verspreiding van het coronavirus via onze winkel te voorkomen.

 

Op 2 zaterdagochtenden in de maand, tussen 10.00 en 12.00 uur, kunnen zowel beginnende als de meer ervaren lopers, op afspraak, terecht voor gratis advies over blessures, revalidatie en/of trainingsaanpassing.

Verder kun je, tegen een geringe vergoeding, ook terecht voor een Cure-tape bandage (de bekende gekleurde tape).  Als proefbehandeling, maar bijvoorbeeld ook mogelijk als je in het aansluitende weekend een wedstrijd loopt.

Afspraak maken
Vanwege de nu geldende lockdown zijn er er geen afspraken mogelijk. Zodra het weer kan, zullen wij dit via onze Facebook pagina en Instagram communiceren.
Wie is Paul?

‘Ik ben Paul Schulting, al jaren een enthousiaste sporter met 60 halve marathons, 3 hele marathons, 25 kwarttriatlons, vele duizenden fietskilometers in de benen en al jaren looptrainer bij de loopgroep Blixemsnel. Daarnaast ben ik al ruim 25 jaar sportfysiotherapeut en revalidatietrainer. Heb zo’n 16 jaar de jeugd van PSV voetbal begeleid en heb ruim 6 jaar ervaring in het begeleiden van de sprinters van Eindhoven Atletiek.

Indien nodig, tot ziens aan de Geldropseweg!

Sportieve groeten,
Paul Schulting

Dinsdag en donderdag gratis inloopspreekuur

Mocht je na het weekend de behoefte hebben om advies bij Paul in te winnen dan kan dat op zijn parktijk op het Cassandraplein. Er is een vrije inloopavond op de dinsdagavond tussen 18.00 en 19.30 uur en donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken en verder is deze service gratis!
Meer informatie en adresgegevens Fysiotherapie Cassandraplein

Welkom bij Rønnør

Geldropseweg 19-23
5611 SC Eindhoven

Tel: 040 29 30 124
Wapp: 040 29 30 124
Mail: info@ronnoreindhoven.nl

Openingstijden

Vanaf woensdag 3 maart is onze winkel weer open! Voorlopig kun je alleen op afspraak bij ons terecht.

Klik hier voor meer informatie en voor het maken van een afspraak.

Graag tot ziens in de winkel!