Gratis spreekuur Leefstijlcoach

Wil je eens samen naar je voeding kijken of misschien wel afvallen? Wil je meer bewegen of beginnen met hardlopen? Denk je dat je een gezonde leefstijl hebt, maar weet je het niet zeker? Zou je iets willen veranderen aan je leefstijl, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat een leefstijlcoach voor jou zou kunnen betekenen?

Kom dan gerust een keer kennismaken.

Hoe maak je een afspraak en wanneer kan het?
Wie ben ik?

Mijn naam is Esther en ik ben gediplomeerd leefstijlcoach en fervent amatør sporter (o.a. hardlopen natuurlijk). Voeding en bewegen hebben altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Via mijn opleiding levensmiddelentechnologie ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in wat voeding voor je doet. En hoe voeding, samen met bewegen en ontspannen, bijdraagt aan een gezonde leefstijl. Een gezonde leefstijl is een heel actueel maatschappelijk thema. Ik wil heel graag mijn kennis van voeding en passie voor sport inzetten om jou te helpen jouw doelen te bereiken.

Als leefstijlcoach kan ik je helpen stapje voor stapje je leefstijl te verbeteren. Samen brengen we je doelen in kaart en inventariseren we wat er nodig is om jouw doel te bereiken. Ik reik je tools aan waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Eenvoudige aanpassingen in je leefstijl die je makkelijk vol kunt houden zonder dat je je aan ingewikkelde diëten of sportschema’s hoeft te houden.

Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw verhaal. Ben jij ook nieuwsgierig? Plan dan een afspraak in! Of neem een kijkje op mijn website.
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Esther van Geffen – Leefstijlcoach
esther@gripopleefstijl.nu

 

Welkom bij Rønnør

Geldropseweg 19-23
5611 SC Eindhoven
T: 040 29 30 124
E: info@ronnoreindhoven.nl

Openingstijden

Maandag: 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Volg ons op Facebook