Routebeschrijving

Vanuit de richting Geldrop/Heeze

Volg de Eindhovenseweg tot de kruising met de Rondweg in Eindhoven (aan je rechterhand ligt het Daf complex). Steek de Rondweg rechtdoor over. Je zit nu al op de Geldropseweg. Volg deze weg tot aan de 3e verkeerslichten. Hier zit Rønnør rechts op de hoek.

Vanuit de richting Nuenen/Helmond/Deurne

Volg de A270 (ook wel bekend als Eindhovenweg e/o Helmondweg) tot aan de rotonde Insulindeplein (ook wel bekend als De Berekuil). Ga hier linksaf de Insulindelaan (Rondweg) op. Volg deze weg tot je uiteindelijk over het viaduct tussen de Daf en Campina komt. Ga beneden aangekomen bij de verkeerslichten rechtsaf. Je zit nu al op de Geldropseweg. Volg deze weg tot aan de 3e verkeerslichten. Hier zit Rønnør rechts op de hoek.

Vanuit de richting Valkenswaard/Waalre

Volg vanaf Motel Eindhoven de Aalsterweg naar het centrum van Eindhoven. Na circa 3 km maakt de Aalsterweg een bocht naar links, volg deze weg die vanaf hier Stratumse Dijk heet (dit kruispunt is overigens voorzien van verkeerslichten). Rij vervolgens rechtdoor en houdt bij de 2e verkeerslichten rechts aan de Hertogstraat in. Volg deze weg circa 200 meter en ga bij de eerstvolgende verkeerslichten rechts en direct op hetzelfde kruispunt linksaf. Je ziet Rønnør op de hoek aan de rechterkant.

Vanuit de richting Venlo/Weert/Leende

Volg bij de grote rotonde bij Knooppunt Leenderheide (A67/A2) de borden richting Centrum Eindhoven. Bij de (fontein) rotonde Floraplein rijd je rechtdoor de Leenderweg op. Blijf de Leenderweg volgen tot je bij een splitsing komt, dit is bij de 5e verkeerslichten, houdt hier rechts aan en rij de Hertogstraat in. Volg deze weg voor circa 200 meter en ga bij de eerstvolgende verkeerslichten rechts en direct op hetzelfde kruispunt linksaf. Je ziet Rønnør op de hoek aan de rechterkant.

Parkeren

Het parkeren kan buiten de winkel, hier is een aantal parkeerplaatsen bijgekomen dus lekker dichtbij parkeren (wel betaald). Buiten dat zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om in de straten direct rond onze winkel te parkeren. Gratis of betaald. Hier is meestal plaats en op loopafstand van onze winkel:

  • Geldropseweg
  • Tongelresestraat
  • Havenstraat
  • Kanaaldijk Zuid
  • Hertog Hendrik van Brabantplein
  • Willem van Hornestraat
  • Stuiverstraat

Welkom bij Rønnør

Geldropseweg 19-23
5611 SC Eindhoven

Tel: 040 29 30 124
Wapp: 040 29 30 124
Mail: info@ronnoreindhoven.nl

Openingstijden

MA      Gesloten
DI        10.00 – 18.00 uur
WOE   10.00 – 18.00 uur
DON    10.00 – 18.00 uur
VRIJ     10.00 – 18.00 uur
ZAT      10.00 – 17.00 uur
ZON     Gesloten