Wat een geweldig mooie zomer hebben we gehad!

Zeker ook voor de vakantievierders in eigen land. We hopen dat jullie allemaal hebben kunnen genieten van een gezellige vakantieperiode. Het was wellicht wat (te) warm om te blijven hardlopen maar dat werd goed gemaakt door de overuren aan de BBQ.

Omdat we zeker weten dat het vanzelf ook weer herfst gaat worden, beginnen wij nu alvast met de uitverkoop van de overgebleven zomercollectie en maken we hiermee ruimte voor de herfst/winter collecties die al langzaam binnen beginnen te druppelen. Op de geselecteerde collectie zomerkleding krijg je van ons een korting tot wel 50% en we kunnen je verklappen dat er nog best wel wat moois van Nike, New Balance, Asics en Odlo in onze rekken hangt. Psst, even door de dames, 25% op alle sportbeha’s.
Als je snel komt, dan hangt jouw maat er misschien ook nog bij!

Aangezien ook net de hardloopschoenencollectie deels is vernieuwd, hebben we nog wat ‘vorige modellen’ staan. Misschien niet het meest fancy kleurtje, maar wel een hele goede en comfortabele hardloopschoen met een stevige korting van 25% en hier en daar zelfs nog net wat meer voordeel.