Mieterse hardloopshirts, simpel en snel!

Ben je op zoek naar een hardloopshirt met een leuke, unieke quote? Of wil je een fijne, comfy sweater met een gave tekst?
Bij Rønnør kan dit! Zowel ‘in store’ als online via deze webshop. Hieronder vind je een selectie van de beschikbare, voorbedrukte sweaters en T-shirts waar je uit kunt kiezen. En…..van de 6 quotes zijn er maar liefst 5 door niemand minder dan Merel Morre speciaal voor Rønnør ontworpen! Dus exclusief bij ons te verkrijgen.

Wie is Merel Morre?

Merel Morre. Dichter en tekstschrijver.
Van 2013 tot 2015 was Merel stadsdichter van Eindhoven en in 2013 verscheen haar debuutbundel. Inmiddels is bij uitgeverij Palmslag alweer haar vierde dichtbundel uitgekomen: “Het bekende weg”. Haar korte teksten en gedichten deelt Merel via Social media en in papieren dichtbundels, op posters, ansichtkaarten en zilveren sieraden.

Hoe werkt het?

Kies hieronder je shirt, selecteer de maat én de quote die je er graag op wilt hebben. Op het hardloopshirt kun je als extra ook het Rønnør logo laten bedrukken. Dit kan op de mouw of op de rug. Op de sweaters kun je kiezen tussen een witte óf een zwarte bedrukking. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

Mocht je er voor kiezen om een ander shirt in de winkel kopen, dan kun je hierop ook één van de teksten laten bedrukken. In veel gevallen kun je op de bedrukking wachten. Mocht dit door drukte of een andere reden niet uitkomen, dan sturen we je dit shirt binnen 2 werkdagen alsnog via de post toe.

Kijk hier voor de leveringsvoorwaarden.

 

[et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”21″ show_pagination=”on” include_categories=”26,32,45,259″ columns_number=”3″ orderby=”date” _builder_version=”4.14.4″ title_text_align=”center” title_text_color=”#71a189″ title_font_size=”12″ price_text_align=”center” price_text_color=”#3c3c3b” price_font_size=”12″ price_line_height=”10px” hover_enabled=”0″ z_index_tablet=”500″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/et_pb_shop]