Samen lopen is leuker met

Trailrunners Brabant

Wil jij ‘proeven’ aan trailrunning? Of trainen voor een van de opkomende trail? Of vind je het gewoon leuk om onverhard te lopen en ook nog even wat hoogtemeters mee te pakken? Sluit dan voor een uitdagende en gezellige heuveltraining aan bij Hill Repeat Monday, iedere maandagavond powered by Trailrunners Brabant.

Geschikt voor alle niveaus. Of je nu een beginnende of ervaren trailrunner bent. Iedereen is méér dan welkom om mee te lopen!

Voor alle info én jezelf aanmelden bij dit wekelijks terugkerende event, klik je hier.

 

EindjeRennen

Misschien vind je het niet leuk om vieze schoenen te krijgen, dan kan je altijd nog meelopen met EindjeRennen. Met de Stadsbrouwerij Eindhoven als uitvalsbasis worden er vanuit daar twee verschillende routes gelopen. Een lange route van ongeveer 12 km en een kortere route van ongeveer 6 km. Ook willen zij qua omgeving ook nog weleens wisselen. De ene keer lopen ze in zuidelijke richting via de Genneper Parken, de Klotputten (lange route) en het Ton Smits park. De andere keer lopen ze een rondje over Strijp-S. Zoals je kan lezen voor ieder niveau en interesse wat wils!

Wil je een keer meelopen? Kijk dan hier wanneer ze weer samen lopen.

Welkom bij Rønnør

Geldropseweg 19-23
5611 SC Eindhoven

Tel: 040 29 30 124
Wapp: 040 29 30 124
Mail: info@ronnoreindhoven.nl

Openingstijden

Onze winkel is i.v.m. vakantie tot en met
23 mei gesloten.

Vanaf dinsdag 24 mei 10.00 uur zijn wij er weer.

Online zijn wij 24/7 geopend! Alle bestellingen zullen vanaf
24 mei  worden verstuurd.