Daar is ie dan! Niet de Guide ISO 3, maar de Guide 13. Saucony heeft het ISO bovenwerk aan de kant gezet en innovatieve technologieën toegevoegd. Hierdoor is niet alleen de naam vernieuwd maar de gehele schoen heeft een grote stap de toekomst in gemaakt. Deze nieuwe schoen is de ideale mix tussen comfortabele demping en stabiliteit. Hieronder lees je de grootste wijzigingen.

De nieuwe Guide 13 heeft engineered mesh bovenwerk en heeft perforaties op strategische plekken zodat je voeten kunnen ademen tijdens het hardlopen. Het stuk om de hiel is minder dik en sluit daarom beter om je enkel voor meer stevigheid. Het FORMFIT materiaal is gemaakt om zich naar je voeten vormen en zo drukpunten te voorkomen.

De tussenzool van de Saucony Guide 13 is belangrijk voor een goede demping en een comfy ride. Deze bestaat uit een frame gemaakt van het PWRRUN materiaal. Dit maakt de schoen zeer responsief, lichter van gewicht en simpelweg comfortabel. De Triflex Crystal rubber op de slijtzool is duurzaam en geplaatst met groeven waardoor je goede grip behoudt.

Het nieuwe mediale TPU-geleidingsframe leidt elke voet snel en stil door zijn natuurlijke loopcyclus voor het soepelste gevoel tot nu toe.

Specificaties:
Drop:       8 mm
Gewicht:   ca. 264 gr (dames)
                 ca. 289 gr (heren)

Wil je meer informatie over deze schoen, kijk dan hier voor het herenmodel en hier voor het damesmodel.



Zie je een foutje in de tekst? Laat het ons dan weten. Dankjewel!