Heren! Ben je op zoek naar een lichte & snelle hardloopschoen? Dan hebben wij sinds kort een paar interessante modellen voor je in huis. De Mizuno Wave Rider Neo en de New Balance FuelCell Prism.

Mizuno Wave Rider Neo
Met als doel de terugkeer van energie naar nieuwe extremen te brengen, komt de introductie van de Wave Rider Neo.
Het gebruik van een Mizuno ENERZY-tussenzool over de volledige lengte in combinatie met de alom bekende golfplaattechnologie maakt de Wave Rider Neo de lichtste Wave Rider ooit gemaakt (260 gram).
Ervaar met deze Wave Rider Neo de allernieuwste hardlooptechnologie. Deze ultranieuwe technologie van Mizuno heet: ENERZY. ENERZY tilt demping én energieteruggave naar nieuwe hoogten, waardoor deze Wave Rider Neo een zacht en toch extreem dynamisch (direct) gevoel krijgt. De combinatie met de vertrouwde Wave plaat zorgt voor een soepele transistie en stabiliteit.

New Balance FuelCell Prism
Lichtgewicht, comfortabel en ondersteunend.
De nieuwe New Balance FuelCell Prism bied demping, stabiliteit én een comfortabele pasvorm. Het lichtgewicht bovenwerk van mesh geeft een mooie fit om de voet en is optimaal ademend waardoor de warmte geen vat krijgt op je voeten. De eigen FuelCell-technologie in combinatie met het standaard EVA geeft een geweldig responsieve hardloopervaring. Verdere kenmerken zijn: absorberend en toch direct, veel grip en duurzaam.

Specificaties:
Mizuno Wave Rider Neo: drop 12 mm – 260 gr.
New Balance : drop 6 mm – 244 gr.

 

Zie je een foutje in de tekst?
Laat het ons dan weten. Dankjewel!