In samenwerking met Trailrunners Brabant en Saucony organiseren wij op maandagavond 27 augustus op de Gulberg een Trailrun/hill clinic.

Op deze avond kun je kiezen uit 2 verschillende programma’s – deelname aan de beginnersclinic waar je tips & tricks krijgt hoe je het beste de heuvels op en weer af loopt, waar moet je vooral op letten, wat juist niet te doen, uitrusting en nog meer.

Of je traint met de ‘Hill Repeat Monday’ groep, de meer ervaren trailrunners. Deze groep heeft al de nodige trailkilometers en events in de benen en traint elke maandagavond op de Gulberg. Je kunt daar ook na deze clinic in het vervolg (gratis) bij aansluiten.

Saucony zorgt op deze avond voor trailschoenen. Je kunt dan zelfs verschillende modellen testen. Kleine noppen, grote noppen. 😉 Het enige wat je dan hoeft te doen is eerst de heuvel op en daarna weer de heuvel af te rennen om het volgende model aan te trekken. Het niet hebben van trailschoenen is dus geen enkel excuus om deze clinic aan je voorbij te laten gaan. Verder is deze avond echt een mooie gelegenheid om met deze uitdagende én inspirerende manier van hardlopen kennis te maken.

Deelname aan deze clinic is gratis. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang met het inschrijven.

Waar: Langhei, Nuenen, Old Course van Golf de Gulbergen
Wanneer: maandagavond 27 augustus
Programma:

  • 19.30 uur – ontvangst en wissel schoenen
  • 19.45 uur – welkom & uitleg schoenen & clinic
  • 20.00 uur – start training en clinic
  • 21.15-21.30 uur – einde

Inschrijven: via formulier onderaan deze pagina
Kosten: Deelname is gratis.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.