DE LAATSTE DAGEN VAN DE VØØRDEELWEKEN ZIJN INGEGAAN! DE KORTING IS OPGELOPEN TOT 50% OP REEDS AFGEPRIJSDE KLEDINGSTUKKEN! 

 

Het is misschien niet echt winter-winter geweest, maar we hebben wat sneeuw gehad en er is op een aantal plaatsen in Nederland geschaatst. Het koude weer is inmiddels weer ingehaald door temperaturen met dubbele cijfers.

Omdat we alvast plaats willen maken voor de voorjaarscollectie, starten wij vandaag met de uitverkoop van de wintercollectie. De vøørdeel weken lopen tot en met 9 maart. Op de geselecteerde collectie winterkleding krijg je van ons een korting tot wel 40% en we kunnen je verklappen dat er nog best wel wat moois van Nike, New Balance, Kari Traa en Odlo in onze rekken hangt. Als je snel komt, dan hangt jouw maat er misschien ook nog bij!

Aangezien ook net de hardloopschoenencollectie deels is vernieuwd, hebben we nog wat ‘vorige modellen’ staan. Misschien niet het meest fancy kleurtje, maar wel een hele goede en comfortabele hardloopschoen met een stevige korting van 25% en hier en daar zelfs nog net wat meer voordeel. Wil je weten welke schoenen er in de uitverkoop zijn? Check dan vlug onze outletstore.